Tweede huis golfbaan

Tweede woning bij een golfbaan

Terug naar resultaten

Tweede woning bij een golfbaan

Bent u dol op golfen en wilt u tijdens uw verblijf in uw tweede woning ook door kunnen spelen, dan is een 2e huis bij een golfbaan of zelfs direct aan de green echt iets voor u. 2e huizen aan de golfbaan in Nederland, maar uiteraard ook in warmere landen als Frankrijk Portugal en Spanje.

Tweede woning aan een golfbaan in Frankrijk

Frankrijk is een interessant land voor de aankoop van een tweede woning. Eigenlijk zijn alle bestemmingen in Frankrijk prima met een auto bereikbaar en als u wilt binnen 1 dag. Ideaal wanneer u een 2e huis zoekt, die niet al te ver weg is van Nederland, omdat u bijvoorbeeld in de buurt wilt blijven van uw familie of wanneer u geregeld terug moet voor werk. Frankrijk biedt meer dan 500 golfbanen. Net zoals het land zijn de fairways en greens zeer afwisselend. Er staan geregeld mooie gîtes, villa’s en appartementen te koop nabij deze Franse golfbanen. Zo staat de Provence bekend om de mooie golfbanen. En in Aquitaine vindt u meerdere golfbanen, die in de top 50 van Frankrijk staan. De prijzen voor het golfen liggen in deze regio over het algemeen lager dan gemiddeld. Voor de ervaren golfspeler is het Franse eiland Corsica een waar golfparadijs. U dient er dan wel een iets langere reis naar uw tweede huis voor over te hebben.

Tweede huis aan een golfbaan in Spanje of Portugal

Lijkt het u niet heerlijk om in de wintermaanden het koude klimaat in Nederland te ontlopen om vervolgens lekker te genieten in en om uw 2e huis in Spanje of Portugal. Deze landen zijn niet voor niets zeer geliefde golfbestemmingen. Veel van de tweede huizen die te koop staan in deze landen liggen nabij de beste golfbanen van Europa. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de golfbanen in de Algarve. In Spanje staan er geregeld mooie vakantiehuizen en appartementen te koop nabij het PGA Catalunya Resort (Caldes de Malavella).