Tweede huis bos

Tweede woning in een bosrijk gebied

Terug naar resultaten

Tweede woning in een bosrijk gebied

Droomt u van een riante tweede woning in of nabij een prachtig bos? Snuffelt u dan eens rustig verder door het aanbod 2e huizen, die gelegen zijn in een bosrijk gebied. Geniet van een ontspannen tijd in de natuur.

Tweede woning in het bos als investering

Wanneer u eigenaar bent van een tweede woning in het bos, dan kunt u besluiten deze te verhuren. Veel mensen willen tegenwoordig een vakantiehuisje in een bosrijke omgeving huren. In een boshuisje kan je heerlijk ontspannen van de natuur en eens lekker tot jezelf komen. Iets waar veel mensen naar opzoek zijn. Zo kan de aanschaf van een vakantiehuis in het bos een goede investering worden. Maar voor uzelf is het toch ook heerlijk om vanuit uw raam allerlei leuke dieren te observeren met een kopje thee of een mooi glas wijn in uw hand. In Nederland is vooral de Veluwe erg in trek bij mensen die een 2e huis in een bosrijke omgeving zoeken, maar uiteraard zijn er ook prachtige bossen in het buitenland. Denk alleen maar eens aan de Belgische Ardennen, net over de grens van Nederland!

Tweede huis op de Veluwe kopen

De Veluwe is gehele jaar door een fijne bestemming om door te brengen in uw tweede huis. U bent zeker de eerste jaren niet uitgekeken op de veelzijdige bosrijke omgeving. Maar naast de prachtige heuvels en bossen is er nog veel meer te beleven op de Veluwe. Want wist u bijvoorbeeld dat de Veluwe ook een waterrijk gebied is met diverse zandstrandjes en recreatiemeren. Ondanks dat de bossen u een lekkere verkoeling verzorgen in de zomermaanden is af en toe een duik toch ook wel fijn. Mocht u een eigen boot hebben, dan kunt u deze natuurlijk ook in de buurt van uw 2e woning gebruiken. Als u een tweede huis heeft en u verhuurd de woning niet (het gehele jaar), dan wilt u ook vast af en toe wat cultuur opsnuiven. In het Afrikamuseum in Berg en Dal waant u zich even in een ander continent. En in het buitenmuseum kunt u lopen langs o.a. vestigingen in Mali, paalwoningen en Ghanese dorpen. Voor liefhebbers van cultuur en natuur is een 2e woning op de Veluwe ideaal. Heeft u (klein) kinderen? Dan zullen ze graag naar uw tweede huis komen, want ook voor hun is er voldoende te doen. Zo is De Koningin Julianatoren een leuk pretpark voor een dagje uit.