Kindvriendelijk tweede huis

Kindvriendelijke tweede woning

Terug naar resultaten

Kindvriendelijke tweede woning

Heeft u jonge kinderen of bent u opa en oma en heeft u kleinkinderen, dan wilt u vast een kindvriendelijke tweede woning. Een 2e huis met bijvoorbeeld een tuin met speeltoestellen. Hoeft u ze niet meer te plaatsen.

Kindvriendelijke tweede woning kopen met speeltoestellen in de tuin

Een tweede woning moet zowel voor u als uw (klein)kinderen leuk zijn toch? Eigenlijk moet een verblijf in het 2e huis nog leuke zijn dan ‘thuis’. Heeft u (klein)kinderen, dan weet u vast, dat ze altijd wel naar een speeltuin willen. Wat is er dan leuker dan een eigen speeltuin in de tuin. Een schommel, of een zandbak of een glijbaan; het kan allemaal. Daarom vragen wij de verkopers van de tweede huizen of er in de tuin speeltoestellen staan. U kunt hier dan eenvoudig via onze website op filteren. Maar u kunt ook gewoon via deze pagina doorklikken naar alle woningen die speeltoestellen in de tuin hebben staan. Wij wensen uw (klein)kinderen alvast veel speelplezier! Mocht u uw vakantiehuis gaan verhuren, dan kan een speeltoestel ook een pré zijn. Veel vakantiehuisaanbieders geven de mogelijkheid om speeltoestellen te selecteren tijdens het zoekproces. Uw woning komt dan naar voren en wordt eerder verhuurd, wat voor hogere huuropbrengsten en dus rendement kan zorgen.

Waar nog meer op te letten bij aankoop kindvriendelijk 2e huis?

Speeltoestellen zijn natuurlijk erg leuk voor de kinderen, maar daarnaast moet u nog op een aantal zaken letten. Zo kan het verstandig zijn om de stopcontacten af te sluiten. Overigens kunt u dat natuurlijk ook altijd nog zelf doen. Zoekt u een tweede woning met privé zwembad dan is het verstandig als deze (bij aanwezigheid kleine kinderen) omheind is door bijvoorbeeld een hek, die af te sluiten is. Plaatst u zelf een hek, zorg dan dat deze hoog genoeg is. Als de verkoper van het kindvriendelijke 2e huis hier niets over vermeld en het niet op de foto’s te zien is, dan is het verstandig dit na te vragen. Koopt u een tweede huis op een vakantiepark, let dan op de faciliteiten op het park. Is er bijvoorbeeld een apart kinderbad en zijn er speeltuinen en een animatieteam aanwezig.