Luxe tweede woning

Luxe tweede woning

Terug naar resultaten

Luxe tweede woning

Als u ‘thuis’ al een luxueus huis heeft, dan wilt u waarschijnlijk ook een luxe tweede woning. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u juist wanneer u in uw 2e huis bent volop wilt genieten van luxe.

Luxe tweede woningen met privé zwembad

Een eigen zwembad is al een luxe op zich. Stelt u zich het eens voor. U wordt wakker van het licht van de zon. U pakt een glas jus d’orange en loopt het terras van uw 2e huis op. Het is al behoorlijk war, ondanks de tijd. En daar ligt het zwembad aan uw voeten. Terwijl iedereen nog slaapt, doet u uw slippers uit en neemt een frisse duik om de dag goed te starten. Dat is toch pure luxe. Dit is mogelijk wanneer u een tweede woning met privé zwembad besluit te kopen. Op Tweede-Woning.nl kunt u ‘filteren’ op 2e huizen met privé zwembad, maar we hebben ook een speciale themapagina hiervoor opgezet.

Luxe 2e huizen met wellness faciliteiten

Een privé zwembad hoort natuurlijk ook een beetje bij de wellness faciliteiten, maar hebben we toch apart besproken. Wilt u nog meer luxe in uw tweede woning, dan kunt ervoor kiezen om een selectie te maken op onze website uit de volgende wellness faciliteiten:
• Jacuzzi / bubbelbad
• Sauna
• Turks stoombad

Luxueus vakantiehuis op een vakantiepark

Naast bijvoorbeeld de landelijk gelegen luxe vakantiehuizen, kunt er ook voor kiezen om een luxueus vakantiehuis op een vakantiepark te kopen of een minder luxueus huis, maar ook een luxueus vakantiepark met veel faciliteiten. Mocht u de tweede woning als belegging kopen, dan kan dit zeer interessant zijn. Veel consumenten zijn tegenwoordig opzoek naar luxe woningen. Ze willen dan een woning huren met bijvoorbeeld een privé zwembad, een jacuzzi, sauna en / of een turks stoombad omdat ze deze luxe thuis niet hebben. De huursom voor dergelijke vakantiewoningen liggen daarom vaak hoger dan gemiddeld. Naast dat u kunt genieten van de luxe, kan het dus ook nog eens een goede investering zijn.