Tweede huis mindervaliden

Tweede woning voor mindervaliden

Terug naar resultaten

Tweede woning voor mindervaliden

Als u slecht ter been bent en/of een rolstoel heeft, dan is het fijn om te weten dat er ook tweede woningen zijn waar u zonder problemen kunt genieten van het huis en de omgeving. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van 2e huizen die geschikt zijn voor mindervaliden.

Tweede woning kopen, aangepast voor mindervaliden

Tweede-Woning.nl biedt de mogelijkheid om te ‘filteren’ op specifieke kenmerken die bij een mindervalide woning horen. Op die manier hoeft uw mobiele beperking uw geluk in het 2e huis niet in de weg te staan. Zo worden er tweede woningen te koop aangeboden met aangepaste toiletten, brede doorgangen en soms zelfs een lift. De lift is uiteraard ook iets waarop u moet letten als u een appartement op een verdieping wilt kopen.

Kenmerken van een aangepast tweede huis

Of u nu zoekt naar een sfeervol appartement, een luxe villa, een gerestaureerde boerderij of een historisch kasteel in Nederland of het buitenland, grote kans dat de vorige eigenaar of de aannemer bij nieuwbouw er al voor gekozen heeft om de tweede woning aan te passen. U hoeft natuurlijk niet persé mindervalide te zijn. U kunt ook alvast een tweede huis met aanpassingen kopen, omdat u deze misschien later nodig heeft als u een paar jaar ouder bent. Dan is het handig, dat de mindervalide aanpassingen er alvast zijn. Via Tweede-Woning.nl kunt u kiezen uit de volgende kenmerken:
• Aangepast toilet
• Aangepaste douche
• Brede doorgangen
• Geen drempels
• Lift

2e huis voor een mindervalide in het buitenland

Omdat steeds meer ‘oudere’ mensen een tweede woning in het buitenland kopen, groeit het aanbod met het jaar. Ook huren steeds meer ouderen een mindervalide vakantiehuis in warme oorden om te overwinteren. Dat maakt een mindervalide huis in het buitenland een gewild beleggingsobject. Als u een 2e huis voor mindervaliden in het buitenland zoekt, dan is er normaal veel keuze voor u in Spanje, Frankrijk, maar ook in Sri Lanka, Indonesië en Zuid-Afrika. Hopelijk vindt u uw ideale tweede woning!