Tweede woning skigebied

Tweede woning in een skigebied

Terug naar resultaten

Tweede woning in een skigebied

Wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen van een tweede woning in een skigebied, liefst zo dicht mogelijk aan de gondel / skipiste, dan bent u hier aan het juiste adres. Geregeld een groot aanbod 2e huizen in populaire wintersportgebieden in landen als Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, maar ook Tsjechië, Turkije en Duitsland.

Tweede woning nabij skigebied in Oostenrijk kopen

Oostenrijk is waarschijnlijk wel het populairste skigebied voor Nederlanders. Oostenrijk is eigenlijk helemaal niet zo groot, maar beschikt wel over een zeer divers landschap met natuurlijk o.a. de imposante bergen. Wanneer u een tweede woning in Oostenrijk koopt, dan kunt u gaan genieten van twee seizoenen. In de zomer is het heerlijk wandelen door de bergen, maar u kunt bijvoorbeeld ook gaan golfen op prachtige golfbanen. En in de winter kunt u genieten van de wereldberoemde skigebieden. Vaak is de aanschaf van een 2e huis in Oostenrijk een goede investering. Op korte termijn omdat u uw chalet, appartement of vakantiehuis prima kunt verhuren. De vakantieperiodes zitten vrijwel altijd helemaal vol in Oostenrijk. Dat weet u waarschijnlijk wel uit ervaring als wintersport liefhebber.

2e huis in andere wintersportgebieden

Naast Oostenrijk zijn er nog diverse andere mooie skigebieden waar geregeld tweede woningen te koop staan. Denk hierbij bijvoorbeeld ook eens aan Noorwegen. Helemaal niet zo ver weg en de 2e huizen zijn vaak voordeliger dan in de populaire skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Toch heeft Noorwegen ongeveer hetzelfde aanbod aan wintersportverblijven. In Noorwegen kan je ongeveer van september t/m mei skiën. Het gebergte van Oostenrijk is ook minder uitgebreid dan bijvoorbeeld Frankrijk en Zwitserland.