Tweede huis in stad

Tweede woning in een stad

Terug naar resultaten

Tweede woning in een stad

Bij de aankoop van een tweede woning denken veel mensen aan een vakantiehuis op een vakantiepark of een huis ergens midden in de natuur, maar een 2e huis of appartement in een grote stad kan ook te gek zijn. Genieten van bezienswaardigheden, restaurants, uitgaansleven en de gezelligheid van de mensen.

Tweede woning in een stad kopen

Als u gek bent van een bepaalde stad en bijvoorbeeld al diverse keren een stedentrip naar deze stad heeft geboekt, dan kunnen we ons voorstellen, dat u daar ook best langer wilt verblijven. Iedere keer een hotel boeken is overigens ook niet voordelig. Beleef een mooie stad dagelijks van dichtbij vanuit uw eigen huis. Maak deel uit van het bruisende leven en ontdek de geschiedenis en cultuur van de wereldstad waar u altijd al heeft willen wonen. Populair is de architectuur in Boedapest, het winkelen in Londen en het genieten van de vele goede restaurants in en rond Brugge. Het is mogelijk wanneer u een 2e huis koopt in één van deze steden.

Populaire steden voor het kopen van een 2e huis

Onderstaande steden zijn populair bij mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een tweede woning (vaak een appartement) in een (grote) stad. Het voordeel van onderstaande steden is, dat er ook veel vraag is naar vakantiehuizen en appartementen die er te huur zijn. Appartementen kunnen ook nog eens op vakantiehuis sites (zoals Vakantiewoning.org en Belvilla bijvoorbeeld) worden aangeboden, maar ook op hotelsites (zoals Booking.Com). Mocht u uw 2e huis of appartement dus willen verhuren dan zijn dat meestal prima beleggingen. De populaire steden zijn:
• Londen, Brugge, Gent, Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Wenen, Praag, Berlijn, Boedapest, Istanbul, Athene, Florence, Cannes, Rome, Napels, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Lissabon, Porto, Madrid, Parijs en Venetië.