Over ons

 

2004 Start van Internetpaleis en Tweede-Woning.nl
In 2004 is van start gegaan met het domein Tweede-Woning.nl. Tweede-Woning.nl speelde in op de trend van de linkpagina’s, door een website aan te bieden waarop professionele aanbieders van tweede woningen, zoals makelaars hun website konden aanbieden d.m.v. het plaatsen van een link. Dit bleek een groot succes. Er werden veel bezoekers doorgestuurd naar de websites van de aanbieders.

2014 een nieuwe website, een nieuw 2e huizen concept
Maar tijden veranderen en wij passen ons continu aan, aan de behoeftes van de bezoekers en de aanbieders van de 2e huizen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om vanaf eind 2014 met een nieuwe website en een nieuw concept te komen. We hebben eerst een uitgebreid onderzoek gedaan onder makelaars en particulieren die in het verleden hun website hadden gepromoot via Tweede-Woning.nl. Met de nieuwe website spelen we in op de behoeftes die uit dit onderzoek naar voren zijn gekomen.

Ons doel is dat de bezoekers van onze website een uitgebreid aanbod tweede huizen krijgt voorgeschoteld. Heeft u vragen, opmerkingen of ziet u fouten op onze website. We horen ze graag!