Over ons

Over ons, Tweede-Woning.nl

Tweede-Woning.nl is onderdeel van Internetpaleis uit Goes, Zeeland. Het verhaal van Internetpaleis begon eigenlijk al voor 2004 toen ik werkzaam was bij de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland, Roompot Vakanties. Ik was daar chef van de internetafdeling waar we verantwoordelijk waren voor de diverse websites van Roompot. Dit waren uiteraard de vakantiesites, maar ook een website waar tweede woningen op werden aangeboden. Hier is de affiniteit met vakantie en tweede huizen ontstaan.

2004 Start van Internetpaleis en Tweede-Woning.nl
In 2004 heb ik Internetpaleis opgericht. Ook zijn we toen aan de slag gegaan met het domein Tweede-Woning.nl. Niet veel later sloot makelaar en beste vriend Dennis zich bij ons aan. In die tijd waren de zogenaamde linkpagina’s erg populair. Denk aan linkportals zoals Startkabel.nl waarvoor Internetpaleis de sales doet. Tweede-Woning.nl speelde hierop in, door een website aan te bieden waarop professionele aanbieders van tweede woningen, zoals makelaars hun website konden aanbieden d.m.v. het plaatsen van een link. Dit bleek een groot succes. Er werden veel bezoekers doorgestuurd naar de websites van de aanbieders.

2014 een nieuwe website, een nieuw 2e huizen concept
Maar tijden veranderen en wij passen ons continu aan, aan de behoeftes van de bezoekers en de aanbieders van de 2e huizen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om vanaf eind 2014 met een nieuwe website en een nieuw concept te komen. We hebben eerst een uitgebreid onderzoek gedaan onder makelaars en particulieren die in het verleden hun website hadden gepromoot via Tweede-Woning.nl. Met de nieuwe website spelen we in op de behoeftes die uit dit onderzoek naar voren zijn gekomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via onze website uw tweede woning of recreatiewoning gratis te plaatsen. Zijn er vervolgens geen leads, dan betaalt de aanbieder helemaal niets. Ontvangt de aanbieder van een 2e huis wel een lead, dan kan deze zelf bepalen of hij hiervoor de lage leadprijs wilt betalen of de lead wilt afwijzen. Maar voor de aanbieders die graag al hun contactgegevens willen communiceren en een aantal (SEO) links willen plaatsen in een tekst, hebben we ook een mogelijkheid gecreëerd.

Ons doel is dat de bezoekers van onze website een uitgebreid aanbod tweede huizen krijgt voorgeschoteld en de verkoper van een tweede woning snel interessante leads ontvangt. Heeft u vragen, opmerkingen of ziet u fouten op onze website. We horen ze graag!

Pascal van Driel, namens Internetpaleis
Tweede-Woning.nl