5

Bouwkavel Angelika (koopje) met bouwvergunning voor een ruime bungalow met zwembad

Terug
vorige
volgende

Second home: . Een tweede huis kopen in doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

Schitterend gelegen bouwkavel net onder het heuveldorpje Vasilitsi. Met een groots uitzicht op de zee en het omliggende heuvellandschap. Op ca. 10 autominuten van het pitoreske havenplaatsje Koroni. Bouwkavel ligt net voor het typisch Griekse heuveldorpje Vasilitsi. Deze bouwkavel ligt in een setting van 4 huizen. Bouwkavel is in zijn totaal ca. 600 m² groot. Hierop is inmiddels een bouwvergunning afgegeven voor het bouwen van een ruime bungalow, geheel gelijkvloers, van ca. 140 m² binnenoppervlakte en nog eens 120 m² overdekt terras rondom de gehele bungalow. Daarnaast is er een aparte vergunning afgegeven voor het bouwen van een waterbassin/zwembad van 8 x 5 meter. Deze zal alsnog moeten worden aangepast tegen meerkosten naar een officieel zwembad. Vraagprijs is inclusief vergunningen.

Kalamatas

Vasilitsi is een gezellig Grieks dorp met een mooie kerk midden in het dorp en een uitstekende taverna met een fantastische keuken en ligt vlakbij het stadje Koroni.

Kóroni, één van de mooiste kustplaatsen van de Peloponnesos,  bevindt zich aan de punt van het meest westelijke schiereiland. Het vestingplaatsje ligt genesteld in een groen landschap met vele wijnheuvels en cipressen. Vanuit dit schilderachtige plaatsje kijkt u uit op de hoger gelegen vesting en het klooster. Aan het pittoreske haventje vindt u een aantal gezellige tavernen. Een aanrader voor een ontspannen Griekse vislunch!  Aan de andere kant van de heuvel bevindt zich het uitgestrekte Zága Beach.

Contact

Bedrijf
Pelops Greek Houses onderdeel van Toer Recreatie Vastgoed B.V.
ContactpersoonJoop Derksen
Telefoonnummer06 16330041
E-mailinfo@pelopsgreekhouses.com
AdresAntoinette van Pinxterenlaan 1
Postcode6532 CV
StadNijmegen
LandNederland
Links en social media:
Vraagprijs
€38.000,-
neem contact op

Informatie

referentie h411613
land Griekenland
Regio Messinia
Plaats Kalamatas
Adres Vasilitsi
Woonoppervlakte 140 m2
Grondoppervlakte 600 m2
Kamers 2

Overige

Ligging Aan strand / zee, Landelijk

Kaart