Zeer goede prijs voor deze heel goede woning.

Terug
vorige
volgende

Second home: . Een tweede huis kopen in doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

Prima blokwoning met onderin de woning een kamer en keuken en bovenin de woning driekamers en een vernieuwde badkamer. Alles redelijk netjes en snel bewoonbaar.

Elektriciteit en gas zijn aanwezig. Water komt uit de eigen bron en voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Woning wordt verwarmd met gasconvectoren. Telefoon en Internet zijn geen probleem.

Aan de voorkant van de woning geen bebouwing en dus een prachtig uitzicht.

Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.

Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.

Prima woning voor een heel lage prijs bij deze kwaliteit. Dit moet u komen bekijken.

 

Contact

Bedrijf
Hongaars Huis
ContactpersoonJacob de Boer
Telefoonnummer0651112651
E-mailjacob@hongaarshuis.nl
AdresVoorstraat 28
Postcode1931 AL
StadEgmond aan Zee
Landnederland
Links en social media:
Vraagprijs
€15.806,-
neem contact op

Informatie

referentie h411771840
land Hongarije
Regio Borsod-Abauj-Zemplen
Plaats Csokvaomany
Adres
Woonoppervlakte 90 m2
Grondoppervlakte 1,000 m2
Kamers 2

Overige