Wegens succes is deze website te koop. Wees er snel bij!

Woning in Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije

Terug
vorige
volgende

Second home: Woning in Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije . Een tweede huis kopen in Hongarije doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

Woning is niet heel groot, perceel ok niet en daarom een prima vakantiewoning. Lekker genieten van Hongarije zonder veel (onderhoud) werk. Woning is goed in orde and kan direct bewoond gaan worden.

De woning biedt nu twee slaapkamers en een keuken / eetkamer. In gebruik als vakantiehuis, dus in de zomermaanden heel veel buiten en dus niet echt een woonkamer. Verder nog de badkamer met toilet. In de tuin een klein bijgebouw voor de opslag. Vanuit de tuin een mooi uitlicht.

Aan voorzieningen zijn water, elektriciteit en gas aanwezig. Dee woning wordt met de tegelkachel verwarmd. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Deze woning gaat u vinden in Tiszacsege. Een plaats met een kleine 5.000 inwoners niet ver van de Tisza rivier. Een gebied voor de visliefhebbers !!. In Tiszacsege kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. Op een 15 km is er een thermaal bad (in Mezöcsát) en het natuurpark Hortobágy is op een 30 km. Ideaal voor leuke wandelingen. Naar het noorden is u met ruim een uurtje in de mooie stad Eger. Hier moet u zeker eens het centrum, de burcht en de basiliek. Eger ligt aan het begin van het berggebied waar u vanuit Tiszacsege al een mooi uitzicht op heeft.
Wat meer naar het westen is u met een 30 minuten in Tiszafüred. Gezellig stadje aan de rand van het Tiszameer.

Leuke vakantiewoning waar u direct van kunt gaan genieten.

 

Contact

Bedrijf
Hongaars Huis
ContactpersoonJacob de Boer
Telefoonnummer0651112651
E-mail[email protected]
AdresVoorstraat 28
Postcode1931 AL
StadEgmond aan Zee
Landnederland
Links en social media:
Vraagprijs
€17.097,-
neem contact op

Informatie

referentie h411857728
land Hongarije
Regio Hajdu-Bihar
Plaats Tiszacsege
Adres Jókai utca 29
Woonoppervlakte 76 m2
Grondoppervlakte 300 m2
Kamers 1

Overige

Kaart