Wegens succes is deze website te koop. Wees er snel bij!

Woning in Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije

Terug
vorige
volgende

Second home: Woning in Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije . Een tweede huis kopen in Hongarije doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

In de woning de woonkamer, een eetkamer, keuken met bijkeuken, badkamer met toilet en een slaapkamer. Op het perceel (400 m2) nog een garage (met verdieping), een overdekt terras en een winkel/bedrijfsruimte. Onder de garage een kelder.

Aan voorzieningen zijn water, elektriciteit (in de garage 380 V) en gas aanwezig. Afwatering is aangesloten op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

De woning gaat u vinden in het centrum van Tiszacsege. Een plaats met een kleine 5.000 inwoners niet ver van de Tisza rivier. Een gebied voor de visliefhebbers !!. In Tiszacsege kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. Op een 15 km is er een thermaal bad (in Mezöcsát) en het natuurpark Hortobágy is op een 30 km. Ideaal voor leuke wandelingen. Naar het noorden is u met ruim een uurtje in de mooie stad Eger. Hier moet u zeker eens het centrum, de burcht en de basiliek. Eger ligt aan het begin van het berggebied waar u vanuit Tiszacsege al een mooi uitzicht op heeft.
Wat meer naar het westen is u met een 30 minuten in Tiszafüred. Gezellig stadje aan de rand van het Tiszameer.

Prima locatie als u iets als een winkeltje zou willen beginnen.

Contact

Bedrijf
Hongaars Huis
ContactpersoonJacob de Boer
Telefoonnummer0651112651
E-mail[email protected]
AdresVoorstraat 28
Postcode1931 AL
StadEgmond aan Zee
Landnederland
Links en social media:
Vraagprijs
€34.193,-
neem contact op

Informatie

referentie h411857697
land Hongarije
Regio Hajdu-Bihar
Plaats Tiszacsege
Adres
Woonoppervlakte 80 m2
Grondoppervlakte 400 m2
Kamers 1

Overige