Wegens succes is deze website te koop. Wees er snel bij!

Woning in Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije

Terug
vorige
volgende

Second home: Woning in Tiszacsege, Hajdú-Bihar, Hongarije . Een tweede huis kopen in Hongarije doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

Leuke woning in de buurt van de Tisza rivier. The-place-to-be for vis liefhebbers. De woning heeft een typisch Hongaarse indeling. Is gebouwd in een vierkant en u komt door de hal binnen in een grote gang, veelal in gebruik als de woonruimte. Dan aan de rechterkant twee heel flinke kamers, nu in gebruik als slaapkamers. De gang eindigt in de voorraadkamer. Dan is er aan de linkerkant van de gang de keuken, de badkamer en een opslagkamer wat ook een (kleien) slaapkamer kan zijn. In de tuin nog wat bijgebouwen.

Aan voorzieningen als water, elektriciteit en gas aanwezig. Afwatering is aangesloten op de riolering. De woning wordt met een gasconvector verwarmd. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

De woning is een hoekwoning en gaat u vinden in Tiszacsege. Een plaats met een kleine 5.000 inwoners niet ver van de Tisza rivier. Een gebied voor de visliefhebbers !!. In Tiszacsege kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. Op een 15 km is er een thermaal bad (in Mezöcsát) en het natuurpark Hortobágy is op een 30 km. Ideaal voor leuke wandelingen. Naar het noorden is u met ruim een uurtje in de mooie stad Eger. Hier moet u zeker eens het centrum, de burcht en de basiliek. Eger ligt aan het begin van het berggebied waar u vanuit Tiszacsege al een mooi uitzicht op heeft.
Wat meer naar het westen is u met een 30 minuten in Tiszafüred. Gezellig stadje aan de rand van het Tiszameer.

Leuke woning welke voor niet teveel geld uw Hongaars Huis kan zijn.

 

Contact

Bedrijf
Hongaars Huis
ContactpersoonJacob de Boer
Telefoonnummer0651112651
E-mail[email protected]
AdresVoorstraat 28
Postcode1931 AL
StadEgmond aan Zee
Landnederland
Links en social media:
Vraagprijs
€19.677,-
neem contact op

Informatie

referentie h411816331
land Hongarije
Regio Hajdu-Bihar
Plaats Tiszacsege
Adres Jókai utca 29
Woonoppervlakte 85 m2
Grondoppervlakte 782 m2
Kamers 2

Overige

Kaart