Bouwgrond in Poroszló, Heves, Hongarije

Terug
vorige
volgende

Second home: . Een tweede huis kopen in doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

Mooi perceel van een 1.802 m2 in een rustige straat. Het perceel grenst aan twee kanten aan de openbare weg. U zou hier zelfs twee huizen kunnen bouwen. Vroeger hebben er ook twee woningen gestaan, maar die zijn in middels gesloopt.

Gas is al aanwezig op het perceel. Water en elektriciteit kunnen aangesloten worden. U kunt ook aansluiten op de riolering.

Adres is Ady Endre Út 33–1, Poroszló.

Poroszló ligt direct aan het Tisza meer, waar u kunt genieten van vele activiteiten zoals wandelen, fietsen, vissen, of zelfs een boottocht op het meer zelf. Ook gaat u hier heerlijk ontspannen aan de oevers van het meer.

Dit bouwperceel vindt u in het centrum en niet ver van het eco centrum. Dit centrum is een belevenis voor de echte natuurliefhebber. Hier vindt men informatie over alles dat in en rond het Tiszameer leeft. Maak een tocht over de rivier en zie de overvloed aan planten.

Het dorp is centraal gelegen in het Tisza gebied en u vindt hier vele restaurants, bars en winkels. De grotere toeristische stad Tiszafüred ligt op ongeveer 15 minuten en ook hier vindt u diverse winkels, banken, en restaurants. Hier zijn ook de Tesco en Lidl supermarkt voor al uw boodschappen.

De snelweg M3 is ongeveer 20 minuten, en daarna Budapest is 113 km verder.

De prachtige barok stad Eger ligt op ongeveer 35 minuten met de auto en biedt een grote cultuur als de basiliek en het prachtige kasteel.

Prima bouwperceel in een mooie omgeving waar u twee huizen zou kunnen bouwen.

Prijs is in Euro.

 

Contact

Bedrijf
Hongaars Huis
ContactpersoonJacob de Boer
Telefoonnummer0651112651
E-mailjacob@hongaarshuis.nl
AdresVoorstraat 28
Postcode1931 AL
StadEgmond aan Zee
Landnederland
Links en social media:
Vraagprijs
€14.900,-
neem contact op

Informatie

referentie h411772049
land Hongarije
Regio Heves
Plaats Poroszlo
Adres József Attila út 17
Woonoppervlakte Niet aangegeven
Grondoppervlakte 1,802 m2
Kamers 0

Overige

Kaart