Wegens succes is deze website te koop. Wees er snel bij!

Woning in Abádszalók, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

Terug
vorige
volgende

Second home: Woning in Abádszalók, Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije . Een tweede huis kopen in Hongarije doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

Mooie en complete woning. In het huis een gang, de woonkamer, drie slaapkamers, keuken / eetkamer, badkamer met toilet en een groot terras. Op het perceel verder nog een bijgebouw voor opslag een en garage. In die tuin veel groen en sierplanten.

Aan voorzieningen zijn gas, water en stroom aanwezig. De woning wordt centraal verwarmd op gas en uiteraard zijn telefoon en Internet geen probleem.

Op maar een paar 100 meter van het Tisza meer in Abádszalók gaat u deze woning vinden. Abádszalók is een echte badplaats aan het Tisza meer en vooral in de zomer heel geliefd bij toeristen. In juli en augustus zijn er veel activiteiten tijdens de ‘Zomer van Abádszalók’.

Het strand bij Abádszalók is een 400 meter lang. Het heeft zowel gras, kiezel als zand. Prima gebied ook voor kinderen Er zijn twee grote glijbanen op het strand. Het is een klein paradijs voor watersporters en waterrecreatie en in tegenstelling tot het Balaton kunnen liefhebbers van gemotoriseerde watersport hier prima waterskiën, jetskiën en met de bananenboot. Waterfietsen, zwemmen, surfen en zeilen kunnen natuurlijk ook. Volop de plaats voor waterplezier. In Abádszalók ook een jachthaven, dus u kunt uw eigen boot meebrengen.

Mooie woning in een rustige buurt gelegen op korte afstand van het Tisza meer.

Contact

Bedrijf
Hongaars Huis
ContactpersoonJacob de Boer
Telefoonnummer0651112651
E-mail[email protected]
AdresVoorstraat 28
Postcode1931 AL
StadEgmond aan Zee
Landnederland
Links en social media:
Vraagprijs
€34.193,-
neem contact op

Informatie

referentie h411918986
land Hongarije
Regio Jasz-Nagykun-Szolnok
Plaats Abadszalok
Adres István király út 19
Woonoppervlakte 105 m2
Grondoppervlakte 490 m2
Kamers 3

Overige

Kaart