Mooie gerenoveerde woning op een 25 km van het Balaton. Prima koop!!

Terug
vorige
volgende

Second home: . Een tweede huis kopen in doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

Dit is een verrassende woning. Heerlijk ruim met mooie hoge plafonds, wel drie slaapkamers, maar ook een leuk perceel van een 3.050 m2 en nog eens 10.000 m2 wat u extra bij kunt kopen.

De woning komt u binnen in de zeer ruime hal. Van hieruit aan de linkerkant de woonkamer en een slaapkamer. Achter de hal ligt de badkamer. Aan de rechterkant van de hal liggen de keuken en nog een kamer. De keuken door komt u in een hal en heeft u een achteringang naar de tuin. Rechts van de hal nog een slaapkamer en links een opslagruimte. Onder deze ruimte is ook een kelder welke van buiten uit bereikbaar is.

Conditie van de woning is prima. U kunt hier direct wonen. In de laatste 4 jaar is de woning weer netjes gerenoveerd waarbij een nieuwe badkamer is gemaakt, een nieuwe riolering is gelegd, de vensters van rolluiken zijn voorzien, alles is geschilderd, een nieuw terras is aangelegd, het hekwerk voor is geheel vervangen is en ook in de achtertuin een afrastering is aangemaakt. De kelder is opgeknapt en de woning is aan de buitenkant geschilderd. Kortom de woning is weer tip-top in orde.

Bij de woning hoort een tuin van een 3.050 m2. Hier een heerlijk terras en er is ook nog een kelder. Mooi grootte tuin en aan de achterkant loopt u zo een bos in wat ook nog bij het perceel hoort. Nog meer grond is erbij te koop. Nog verder naar achteren ligt nog een perceel van ruim 10.000 m2 wat u direct op eigen naam kunt kopen (is binnen de bebouwde kom).

Elektriciteit, gas en leidingwater zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank en de verwarming is geregeld met een gasconvector. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden. De straat is een geasfalteerde weg.

Deze leuke woning gaat u vinden in een zogenaamd lint dorp. Links huizen en rechts huizen. Is een rustig dorpje, dus geen last van doortrekkend verkeer. Dorp is met een 500 inwoners ook weer niet heel klein, maar dus langgerekt. In hert dorp wonen al diverse buitenlanders. Gebied is prachtig. Mooi centraal gelegen biedt het vele mogelijkheden. Balaton meer, de stad Marcali (met zwembad) en ook het bijzondere thermaal bad van Csisztapuszta allen in de directe omgeving.

Prima onderhouden woning met veel ruimte. Direct bewoonbaar!.

Meekopen van meubilair is mogelijk.

Prijs is in Euro.

 

 

Contact

Bedrijf
Hongaars Huis
ContactpersoonJacob de Boer
Telefoonnummer0651112651
E-mailjacob@hongaarshuis.nl
AdresVoorstraat 28
Postcode1931 AL
StadEgmond aan Zee
Landnederland
Links en social media:
Vraagprijs
€29.900,-
neem contact op

Informatie

referentie h411771797
land Hongarije
Regio Somogy
Plaats Taska
Adres
Woonoppervlakte 120 m2
Grondoppervlakte 3,050 m2
Kamers 3

Overige