Woning in Somogyzsitfa, Somogy, Hongarije

Terug
vorige
volgende

Second home: . Een tweede huis kopen in doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

De omgeving leent zich er prima voor. Somogyzsitfa ligt op maar 18 km van het Balaton meer en heeft u genoeg van de toeristische drukte dan is de tuin van een 3.262 m2 prima om naar toe terug te keren.

De woning dateert uit 1948 en is gebouwd als een boerenwoning. In 1992 is er een stuk bijgebouwd. Dat deel is van steen gebouwd.

De woning bestaat uit de afgesloten veranda, de woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en bijkeuken. Aangebouwd is de zomerkeuken.

Alles is goed onderhouden en netjes. Het perceel bestaat uit drie delen. De tuin, een moestuin en een deel voor agrarische toepassing wat u overigens allemaal gewoon op eigen naam kopen. In de tuin nog een waterput en diverse bijgebouwen schuurtjes.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. De woning wordt verwarmd met gas convectoren en telefoon en internet kunnen aangesloten worden.

Somogyzsitfa is een dorpje op een 10 km van de stad Marcali waar in de zomer een bezoek aan het zwembad zeker de moeite waard is. In Marcali kunt u ook goed terecht voor het uitgebreidere winkelen. Op een 18 km zit u bij het Balaton meer (Balatonszentgyörgy) en voor de thermaal baden is Zalakaros natuurlijk the-place-to-be. Is op maar 14 km van Somogyzsitfa. Dorp is makkelijk bereikbaar via de M7 snelweg.

Leuke mogelijkheid om voor niet teveel geld een vakantiewoning in Hongarije te kopen.

 

Contact

Bedrijf
Hongaars Huis
ContactpersoonJacob de Boer
Telefoonnummer0651112651
E-mailjacob@hongaarshuis.nl
AdresVoorstraat 28
Postcode1931 AL
StadEgmond aan Zee
Landnederland
Links en social media:
Vraagprijs
€16.452,-
neem contact op

Informatie

referentie h411771822
land Hongarije
Regio Somogy
Plaats Somogyzsitfa
Adres
Woonoppervlakte 90 m2
Grondoppervlakte 3,262 m2
Kamers 2

Overige