Woning in Vörs, Somogy , Hongarije

Terug
vorige
volgende

Second home: . Een tweede huis kopen in doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

De woning is mooi gelegen. Niet ver van het Balaton en in een rustig straatje van het dorp Vörs. Aan de overkant geen buren.

In de woning twee kamers (woonkamer en slaapkamer), keukenruimte en een badkamer. Achter de woning nog diverse bijgebouwen waarmee ook eventueel de woning vergroot kan worden.

Elektriciteit, leidingwater en gas zijn aanwezig. Laatste op het perceel en niet in de woning. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden.

Het dorpje Vörs is een klein dorpje in de noordwest hoek vande provincie Somogy. Op een 5 km van het Balaton (Balatonszentgyörgy ), een 12 km van Keszthely, 17 km van Hévíz en 20 km van Zalakaros. Alle voorzieningen in de directe omgeving om heerlijk naar een thermaal bad te gaan, uitgebreid te winkelen, een terrasje te pikken of musea te bezoeken. Ook niet ver van het Kis-Balaton. Een heel mooi natuur gebied. Hier treft u een prima combinatie van de rust en ruimte van het platteland en evengoed flink wat te doen in de omgeving.

Mooi plek om uw (vakantie)woning van te maken.

 

Contact

Bedrijf
Hongaars Huis
ContactpersoonJacob de Boer
Telefoonnummer0651112651
E-mailjacob@hongaarshuis.nl
AdresVoorstraat 28
Postcode1931 AL
StadEgmond aan Zee
Landnederland
Links en social media:
Vraagprijs
€14.516,-
neem contact op

Informatie

referentie h411772055
land Hongarije
Regio Somogy
Plaats Vors
Adres Alkotmány utca 38
Woonoppervlakte 60 m2
Grondoppervlakte 1,547 m2
Kamers 1

Overige

Kaart