Bouwperceel in Zalaszabar, Zala, Hongarije

Terug
vorige
volgende

Second home: . Een tweede huis kopen in doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

Op het terrein staat nog een oud huis met diverse schuren en als u heel enthousiast bent kunt u er vast nog wel wat van maken, maar het lijkt allemaal rijp voor de sloopt. Beste is om hier iets nieuw te bouwen en daar is de prijs ook naar. Een perceel van 7.451 m2 voor deze prijs betekent nog geen Euro 2,= per m2 en dat is zeker voor deze omgeving een goede prijs.

Voor deze prijs bespaart u zich ook de aansluitkosten van stroom en water. Die zijn al aanwezig en gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering kunt u op de riolering aansluiten.

Zalaszabar is een dorpje met ruim 600 inwoners. Heel rustig plattelandsdorp, maar in de omgeving is genoeg te doen. Zalakaros met het mooie thermaal zwembad is al op 6 km. De stad Keszthely direct aan het Balaton meer op een 10 km en ook Hévíz met het beroemde thermaal meer is op maar 20 km. Zelfs een vliegveld is er in de buurt. Op een 10 km is er het vliegveld van Hévíz-Balaton waarvan nog steeds plannen zijn om het te (her)openen.

Mooi bouwperceel voor een leuke vakantiewoning in een prima omgeving.

 

Contact

Bedrijf
Hongaars Huis
ContactpersoonJacob de Boer
Telefoonnummer0651112651
E-mailjacob@hongaarshuis.nl
AdresVoorstraat 28
Postcode1931 AL
StadEgmond aan Zee
Landnederland
Links en social media:
Vraagprijs
€14.355,-
neem contact op

Informatie

referentie h411772071
land Hongarije
Regio Zala
Plaats Zalaszabar
Adres
Woonoppervlakte 70 m2
Grondoppervlakte 7,451 m2
Kamers 1

Overige